Episodul 11 – Mâna întinsă care nu spune o poveste investitorului

Acest episod este despre "îngerul" de business, unul dintre oamenii pe care îi vrei aproape de tine în afacere. Cum ar trebui să arate relația ta ca antreprenor cu un business angel și ce așteptări ar trebui să ai de la el?

Disponibil pe

Share podcast

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Mai multe episoade

Episodul 22 – Sinteza lunii septembrie


În acest episod îți prezint o scurtă sinteză a lunii septembrie 2021, cu privire la ce surse de finanțare au accesat companiile. Fii la curent cu cele mai importante demersuri de finanțare ale companiilor din România!

Episodul 21 – Ajutor binevenit pentru lansarea și accelerarea unei afaceri


În acest episod discutăm împreună cu Matei Dumitrescu despre cum programele de incubare și accelerare te pot ajuta să îți lansezi și să îți crești o afacere sănătoasă și sustenabilă. Matei este partener RocaX și fondator Commons Accel. De mai bine de 7 ani desfășoară activități de mentorat și accelerare în peste 500 de startup-uri din toată lumea, în diverse domenii. Tot de 7 ani, Matei este parte din echipa celui mai mare accelerator de impact din centrul și estul Europei, Investment Ready Program, pregătind antreprenori din peste 17 țări.

Episodul 20 – Acceleratoarele de business


Un program de accelerare te poate ajuta să ajungi mai repede și mai bine la obiectivele de creștere ale afacerii tale. Descoperă toate beneficiile pe care le poți obține în programele de accelerare.

Episodul 19 – Incubatoarele de afaceri


Episodul de astăzi este dedicat incubatoarelor de afaceri. Vei afla ce este un incubator și cum te poate ajuta el în proiectul tău de business și dezvoltare antreprenorială.

Episodul 18 – Sinteza lunii august


În acest episod îți prezint o scurtă sinteză a lunii august 2021, cu privire la ce surse de finanțare au accesat companiile. Fii la curent cu cele mai importante demersuri de finanțare ale companiilor din România!

Go to Top