Povestea mea

Știi cum se spune, dacă ceea ce cauți este pe cineva care să-ți schimbe viața, e suficient să te uiți în oglindă. E la fel de valabil și când vine vorba despre a schimba viața afacerii tale. Ține de tine să o faci și de mine să îți fiu alături.

Am o experiență de 18 ani în domeniile financiar-bancar (finanțare, operațiuni, vânzări), consultanță financiară și training pentru IMM-uri. În această perioadă am interacționat cu câteva sute de companii din industrii diferite, cunoscând îndeaproape atât finanțatorii, cât și provocările cu care te poți confrunta ca antreprenor și manager al unei afaceri în România.

Ceea ce îți ofer nu este doar informație, ci o înțelegere reală a modului în care funcționează financiar afacerea, cum poți obține și gestiona eficient resursele de care ai nevoie în procesul demarării și dezvoltării companiei tale, fie că ești antreprenor sau manager

Sunt alături de tine pentru a transforma fiecare „nu știu”, „nu am cum”, „nu am timp să mă ocup de zona financiară” într-o oportunitate de a te conecta cu adevăratul potențial al afacerii tale. Gândește-te la mine ca la o extensie a ta. Te ajut să înțelegi. Să îți înțelegi mai bine afacerea și să transformi finanțele ei din obstacol în aliat, ca să o conduci și să o dezvolți mai bine.

Dacă vrei, e la fel ca și cu corpul tău. Seamănă cu atâtea altele, dar în același timp e unic. Și abia atunci când îl cunoști și știi cum funcționează poți să îi dai ceea ce i se potrivește. De aceea, abordarea mea e personalizată: adaptată nevoilor tale. În funcție de punctul în care te afli pe traseul de dezvoltare a afacerii poți opta pentru unul dintre serviciile pe care le-am creat atent pentru a aduce soluții situațiilor reale pe care le întâmpini ca antreprenor sau manager.

De la finanțarea afacerii, training și finanțe pentru antreprenori la servicii de management financiar și business coaching, fiecare îți oferă know-how, soluții și conversații valoroase. Îți dezvăluie cum ar trebui să îți privești financiar afacerea și te provoacă să vezi finanțele companiei nu ca pe o barieră de ocolit, ci ca pe un instrument strategic de creștere.

Mă aflu aici pentru a te ajuta să iei decizii înțelepte în dezvoltarea companiei tale.

Sunt Adi Ploscaru. Alături de tine, de la finanțare la dezvoltare.