BENEFICIILE TALE

 • Vei înţelege obiectivele companiei / departamentului din perspectivă financiară

 • Vei comunica mai bine obiectivele financiare în echipă şi nevoile de resurse financiare în companie

 • Vei deţine un set de cunostinţe financiare esenţiale pentru a aprecia calitatea deciziilor strategice, operaţionale şi tactice în companie

 • Vei înţelege impactul fiecărei decizii de business asupra performanţei financiare a companiei

 • Vei integra instrumente utile (obiective şi bugete) în activitatea managerială

CE VEI ÎNVĂȚA

 • Finanţele – barieră în comunicare pentru manager?

 • Circuitul resurselor financiare în companie

 • Managementul resurselor financiare

 • Situatiile financiare – cum ne ajută în luarea deciziilor de management?

                   

 • Indicatorii cheie pentru evaluarea performanţei financiare a companiei

 • Managementul prin bugete

 • Provocări şi soluţii în gestionarea eficientă a resurselor financiare

CUI SE ADRESEAZĂ

BONUSURI

Sesiune de follow-up individual (120 minute) pentru setarea obiectivelor financiare și alinierea lor cu strategia de business

Buget Venituri și Cheltuieli

Model Cash Flow

Carte care să îţi completeze cunoştinţele acumulate la training

PREŢURI

1970 lei

Preţul include masa de prânz, coffee break-urile pe parcursul zilei, diploma de participare şi materialele suport ale cursului, ca să poţi relua oricând informaţiile.

OFERTĂ 1+1 – 10% reducere: În cazul în care participi la acest training împreună cu altă persoană, fiecare dintre voi va beneficia de 10% reducere.

OFERTĂ 1+2 – 15% reducere: În cazul în care participi la acest training împreună cu alte 2 persoane, fiecare dintre voi va beneficia de 15% reducere.

Dacă ar fi să caracterizez într-un singur cuvânt trainingul de finanțe, acesta ar fi “transformațional”. Am înțeles mai bine rolul finanțelor în creșterea afacerii, fiindu-mi mult mai clare importanța bugetului și a cash flow-ului, interpretarea bilanțului și analiza performanței financiare raportată la industrie și principalii competitori.

Ionel Vîrvara, General Manager Cadelplast Group

Am obținut ce am vrut din acest curs, imaginea de ansamblu pe care doream să mi-o însușesc prin raportarea la active, pasive, capitaluri proprii, datorii termen lung, scurt, fond rulment, indicatori solvabilitate. Foarte bun și aplicat!

Sabin Cernea, Founder & CEO Wu Xing / Fooda

Pentru antreprenorii care se găsesc în dificultatea de a gestiona plățile, indicatorii financiari sau toată treaba “în ceață” din balanță, bilanț, termene de plată, stocuri, costuri șamd… la mine s-a făcut lumină după ce am participat 2 zile la cursul lui Adi de finanțe manageriale.

Am plecat de acolo cu instrumentele necesare de a construi un model de business viabil, întelegând ce se petrece la nivelul indicatorilor financiari, cum să îmi organizez cash flow-ul și să nu ajung în capcana de a crește cifra de afaceri și a micșora profitul.

George Marin, Manager General Neolis Marketing

A fost cuprinzător, explicit în așa fel încât și cel care nu are habar de finanțe să înteleagă cu ce se mănâncă. Pentru mine a fost ca o reîmprospătare :).

Cristina Tudor, Manager Financiar Wu Xing / Fooda

REZERVĂ-ȚI LOCUL!

Înregistrează-te la newsletter și Program!

Avem grijă de datele tale. Vezi politica noastră de confidențialitate.