Cum îți pregătești afacerea pentru o finanțare de succes

Programul de finanțare care îți arată un sistem clar și predictibil pentru a obține banii de care afacerea ta are nevoie

FUNDAMENTE

1. Rostul finanțării

Înțelegi rostul unei finanțări pentru startul și creșterea afacerii, ca să poți identifica și valida corect nevoile de finanțare ale afacerii tale.

2. Ecosistemul de finanțare

Cunoști ecosistemul de finanțare și toate sursele posibile din care poți obține bani pentru afacere.

3. Finanțele afacerii

Afli tot ceea ce ai nevoie să știi despre performanța financiară a afacerii, instrumente de management și indicatori financiari.

STRATEGIE

4. Obiectivul de finanțare SMART

Setezi SMART obiectivele de finanțare, ca să câștigi claritate în ceea ce vrei să obții de la finanțatori și ca să planifici cu succes resursele necesare pentru o finanțare de succes.

5. Mixul de finanțare

Identifici cele mai potrivite soluții de finanțare pentru etapa în care se află afacerea ta și construiești acel mix flexibil care să susțină repede nevoile noi de business.

6. Pregătirea finanțării

Știi concret ce analizează băncile, investitorii și autoritățile responsabile de fonduri nerambursabile atunci când vor să acorde finanțare.

ACȚIUNE

7. Planul de finanțare

Afli pașii necesari de acțiune pe care trebuie să îi urmezi, ca să porți discuţii și negocieri cu finanţatorii potriviți.

8. Evaluarea progresului

Ai la dispoziție instrumente diverse care să te ajute să evaluezi permanent progresul în atingerea obiectivelor de finanțare setate.

9. Rezultate

Măsori și verifici rezultatele finale obținute pentru a atrage banii de care afacere ta are nevoie: suficienți, la timp și în cele mai bune condiții.

Te salut!

Sunt Adi Ploscaru și misiunea mea este să ajut companiile să crească și să se finanțeze sănătos. În cei 20 ani petrecuți în industria financiară (management echipe, vânzări, finanțare), în consultanță de business (sunt analist financiar certificat la nivel european) și training pentru IMM-uri, am interacționat cu câteva sute de companii din industrii diferite, având ocazia sa cunosc îndeaproape atât finanțatorii, cât și provocările cu care te poți confrunta, ca antreprenor și manager.

Te ajut să ajungi la un nivel de înțelegere reală a modului în care funcționează financiar afacerea, cum poți obține și gestiona eficient resursele de care ai nevoie în procesul dezvoltării companiei tale, fie că ești antreprenor sau manager.

Împreună transformăm fiecare „nu știu”, „nu am cum”, „nu am timp să mă ocup” într-o oportunitate de a te conecta cu adevăratul potențial de creștere al afacerii tale.

Alături de tine, de la finanțare la dezvoltare.

Super tare! Este probabil „instrumentul” care lipsea din ecuație, pe lângă materialele tale informative și educative foarte utile. Se pare că unora, inclusiv mie, ne trebuie mură-n-gură / pas cu pas task-uri ca să facem și treaba care nu ne prea place. Având în vedere că tot amân, de ceva vreme, scrierea pe hârtie / electronic a acestor detalii, programul este foarte util. O să-mi iau și mai mult timp să-mi fac temele din task-urile primite.
Andrei Anton
Fondator Autoadmin Consulting
Programul oferă cam tot ceea ce ai nevoie să îţi poţi finanţa afacerea, în cele mai bune condiţii: planificare, soluţii de finanţare, analiză indicatori de performanţă. Recomand programul atât celor care sunt la început în antreprenoriat, cât și companiilor care vor să se finanțeze sănătos.
George Marin
Fondator Neolis Marketing
Am accesat fonduri nerambursabile și apoi finanțări rapide după ce am participat în programul de finanțare. Acesta m-a ajutat să înţeleg ce înseamnă atragerea banilor în afacere, iar Adi mi-a oferit suportul necesar pentru a finaliza cu succes demersul de finanţare. Mulţumesc!
Dan Rosca​
General Manager Ecotech Green Way
Accesul tău în Programul de finanțare a afacerii include:
Intră în Programul "Cum îți pregătești afacerea pentru o finanțare de succes"

Instrumente de lucru oferite gratuit după înscrierea în Program:

Programul tău de finanțare pentru creșterea afacerii
1
INTRĂ ÎN PROGRAM!

Simplu, rapid, acces pe viață la materiale și actualizări.

2
DESCOPERĂ SECRETELE FINANȚĂRII!

Afli cum și cine îți poate acorda bani, în cât timp și cu ce costuri.

3
APLICĂ ÎN AFACEREA TA!

Acționezi repede cu instrumentele primite și obții banii necesari.

Pentru că probabil este cea mai bună investiţie în pregătirea finanţării afacerii tale, îţi ofer

Garanţia investiţiei

Practic investeşti fără niciun risc. Dacă nu eşti mulţumit de informaţiile primite, în primele 14 zile de la achiziție poți trimite un email de returnare a banilor şi păstrezi toate materialele primite (descărcabile).