Training

Vrei să afli cum poţi face economii de până la zeci de mii de euro pe an în relaţia cu finanţatorii?

Deţii un business sau urmează să începi unul şi vrei să afli soluţii de creştere a afacerii, pe termen scurt şi mediu?

Vrei să echilibrezi balanţa în relaţia cu finanţatorii, ba şi mai mult, să o înclini în favoarea ta, înţelegând şi învăţand toate secretele negocierii contractelor de finanţare şi a costurilor operaţionale?

Îţi doreşti ca echipa ta din departamentul financiar- contabil să înţeleagă şi să coreleze strategia de business a companiei cu oportunităţile de finanţare din piaţă?

Împreună cu echipa, oferim training pentru finanţarea companiilor şi soluţii de reducere a costurilor cu băncile. Cel mai mare avantaj al unui astfel de training vine din mix-ul de valoare pe care îl primeşti.

Practic, pe lângă paşii simpli de a obţine o finanţare de succes, primeşti sfaturi şi recomandări strict legate de compania ta, de industria în care activezi şi de strategia ta de finanţare. Vei fi parte dintr-o comunitate de antreprenori dornici să împărtăşească din experienţa business-urilor lor.

Nu doar că vei ştii cum îţi poţi finanţa business-ul, ci vei avea instrumentele necesare pentru a înclina balanţa cu băncile în favoarea ta, prin reducerea şi controlul costurilor.

Urmăreşte Evenimentele sau contactează-mă şi dă-mi informaţii despre compania ta şi despre nevoile de dezvoltare a abilităţilor echipei. Ulterior, îţi vom face o ofertă personalizată în funcţie de durata training-ului, de numărul de participanţi şi de serviciile pre şi post-training.

WEBINAR GRATUIT

7 paşi simpli pentru
o finanţare de succes

TRAINING

Curs online pentru finanţarea afacerii

CONTACTEAZĂ-MĂ

COACHING

Hai să ne uităm împreună la afacerea ta!

Programul de business coaching se adresează antreprenorilor și managerilor care au nevoie de claritate și consistenţă în procesul de dezvoltare a afacerii. Simplitatea modelului folosit îţi oferă, pe parcursul a 4 întâlniri săptămânale, posibilitatea de a privi afacerea ca pe un generator de prosperitate.

Te invit într-o călătorie de explorare a afacerii, pentru ca la finalul ei să conștientizezi mai bine unde trebuie să fie atenţia ta în următoarea perioadă, pentru a crește businessul.

Sunt 4 întâlniri săptămânale (durata fiecărei întâlniri este de 60 de minute) în care nu vei căuta perfecţiunea, ci vei acţiona perfecţionându-te. CUM?

Asiguri o fundaţie solidă și durabilă a afacerii:

– vei descrie simplu afacerea și scopul ei;

– vei trece apoi la misiunea, viziunea și valorile afacerii;

– vei stabili obiective îndrăzneţe și le vei descrie SMART, pentru a știi când ajungi acolo și că ești pe direcţia dorită.

Apoi e timpul să spui din nou START:

– vei lucra la planul de acţiune: care este primul pas? care sunt următorii?

– cum arată modelul tău de business: vei descrie oferta și valoarea pe care o aduci clienţilor;

cine cumpără produsele și/sau serviciile tale?

Acum că te-ai pus în mișcare, hai să vedem cum, cu cine și până unde poţi crește:

– cum arată organizaţia ta;

– e nevoie să cunoști în detaliu potenţialul pieţei și clienţii;

cifrele dau claritatea direcţiei.

BONUS: o sesiune gratuită de 60 de minute (înaintea celor 4 sesiuni incluse în program) pentru a pregăti călătoria noastră.

Te aștept să creștem împreună :)!

CONTACTEAZĂ-MĂ

Consultanţă financiară

Consultanta Financiara de Business

Află performanța financiară a afacerii pe care o conduci

Vrei să ştii cum a performat afacerea pe care conduci în ultimii 5 ani?

Vrei să ştii cum a performat industria în care activezi şi care sunt cei mai importanți competitori?

Vrei să primeşti recomandări de îmbunătățire a indicatorilor de performanță, care să susțină o creştere echilibrată, sănătoasă şi sustenabilă?

În 60 de minute, povestim simplu şi deschis despre afacere şi despre cum să îi fie mai bine :). Înainte de întâlnirea noastră vei primi raportul tău de performanță, ca să ai suficient timp pentru analiză şi pentru a construi întrebările care să îți ofere, în cadrul sesiunii de lucru, răspunsuri utile.

Vei afla cât valorează afacerea pe care o conduci şi ce caştig îți aduce.

Vei cunoaşte “regula de aur” în finanțele unei companii şi dacă afacerea pe care o conduci respectă principiul alinierii maturității activelor şi pasivelor.

Vei ştii cum stai cu lichiditatea, solvabilitatea şi cât de profitabilă este activitatea.

Vei afla cum performează industria ta şi care sunt cei mai importanți competitori.

Ceea ce îți ofer nu este doar informație valoroasă pentru tine şi afacere, ci o înțelegere reală a modului în care funcționează financiar businessul.

CONTACTEAZĂ-MĂ

Am colaborat cu Adi pentru identificarea soluţiilor de reducere a costurilor operaţionale cu băncile și finanţarea activităţii curente. Odată implementată propunerea, costurile cu FX și plăţile valutare au scăzut considerabil. Pentru finanţarea activităţii am primit recomandări foarte bune, corelate cu obiectul de activitate, indicatorii financiari, garanţiile disponibile și costurile aferente. Îl recomand cu încredere pe Adi, pentru consultanţă personalizată de business.

Bogdan Antonache, Director Comercial TDR Energy

Colaborarea noastra cu Adi Ploscaru a inceput intr-un moment dificil pentru companie. Impreuna am reusit sa gasim si sa negociem cu finantatorul cele mai bune solutii de restructurare a datoriei: grafic nou de rambursare si reducerea consistenta a costurilor de finantare. Recomand AP DEVELOP 4EX ca partener de business pentru cele mai bune solutii de finantare si optimizare a costurilor.

Andreea Alexandru, Manager Hotel Perla Slanic

Adi ne-a ajutat sa obtinem refinantarea datoriei curente la costuri mai bune si finantarea suplimentara necesara sustinerii proiectelor noi din 2018. Il recomand tuturor companiilor care cauta finantare si care vor sa obtina reducerea costurilor cu bancile.

Alexandra Achim, Manager Dana Cor Impex

7 paşi simpli pentru o finanţare de succes

Vrei să nu mai pierzi bani pe operaţiuni și contracte de finanţare costisitoare?

AFLĂ MAI MULTE