Programul pentru creșterea afacerii

Setezi obiectivele de creștere, planifici și acționezi pentru a crește accelerat

Clarifici identitatea ta de creator de valoare

Setezi obiectivele și rezultatele cheie

Planifici, implementezi, monitorizezi, decizi

Pentru a crește sănătos o afacere,
ai nevoie să înțelegi cum creezi valoare și cum o poți maximiza
dar...

Programul pentru creșterea afacerii are resursele pregătite pentru întrebările și răspunsurile necesare managementului creșterii.

Un program de mentorat, training și consultanță pentru creșterea sănătoasă a afacerii

Te salut!

Sunt Adi Ploscaru și misiunea mea este să ajut companiile să crească și să se finanțeze sănătos. În cei 18 ani petrecuți în domeniile financiar-bancar, consultanță financiară și training pentru IMM-uri, am interacționat cu câteva sute de companii din industrii diferite. Cunosc îndeaproape atât finanțatorii, cât și provocările cu care te poți confrunta ca antreprenor și manager al unei afaceri în România.

Te ajut să ajungi la un nivel de înțelegere reală a modului în care funcționează financiar afacerea, cum poți obține și gestiona eficient resursele de care ai nevoie în procesul dezvoltării companiei tale, fie că ești antreprenor sau manager.

Împreună transformăm fiecare „nu știu”, „nu am cum”, „nu am timp să mă ocup” într-o oportunitate de a te conecta cu adevăratul potențial de creștere al afacerii tale.

Hai să creștem împreună!

De peste trei ani ne cunoaștem și de un an lucrăm alături pentru a înțelege mai bine managementul finanțelor. Alături de tine am învățat mai bine ce înseamnă o planificare, cum să maximizăm performanțele dorite, cum să le implementăm, urmări și corecta. Totodată am înțeles mai bine ce înseamnă lumea finanțelor unei afaceri. Mulțumim din suflet, Adi Ploscaru!
Cu respect și prietenie,
Ioan Predatu

Director Executiv Easy Industry

In perioada colaborarii noastre, in primul rand am simtit ca am langă mine si echipa mea, un om caruia ii pasa. Pe langa calitatile tale ca om, in aria competentelor tale am primit plus valoare in modul strategic si analitic in care abordezi situatiile de business. Experienta ta m-a ajutat sa vad uneori ce nu vedeam in analiza unei situatii financiare. Te recomand cu sinceritate oricarui antreprenor.

Sabin Cernea

Owner WuXing România

Intalnirea cu Adi Ploscaru a venit cu multe aha-uri, constientizari si astfel am vazut afacerea dintr-o alta perspectiva. Ne-a ajutat cu instrumente pentru cresterea afacerii pe termen scurt, mediu si lung. Vine cu solutii in functie de nevoi. E un om devotat, implicat si cu diverse cunostinte profesionale vaste. In aceasta colaborare am simtit ca am un prieten alaturi.

Maura Tocica

Fondator Clinica Dr. Tocica

Accesul tău în Programul de creștere a afacerii include:
Programul pentru creșterea sănătoasă a afacerii tale
1
INTRĂ ÎN PROGRAM!
2
CREEAZĂ UN VIITOR REMARCABIL!
3
ÎNCEPE ACUM CĂLĂTORIA DE CREȘTERE!

Cât timp lucrăm împreună?

Contractul de colaborare se semnează pe 1 an de zile, dar poate fi reziliat anticipat de oricare dintre noi, dacă nu se îndeplinesc obiectivele asumate. Scopul meu este să rămânem
în această relație atâta timp cât ambele părți își primesc valoarea așteptată.