Despre mine.

Trainer, Business Coach, Antreprenor

Îţi mulţumesc pentru prezenţa ta pe site-ul meu. Mă bucură şi vreau ca timpul petrecut de tine aici să aducă un plus de valoare, în business-ul tău şi ţie personal, în călătoria ta.

Cine sunt? Sunt un om căruia îi place să povestească, să călătoreasca şi să viseze mult, ghidându-mă după principiul: VISEAZĂ, DOREŞTE-ŢI, ACŢIONEAZĂ!

VISEAZĂ – antrenează-ţi mintea să vizualizeze drumul până la VISUL TĂU. Mintea nu face diferenţa între realitate şi imaginaţie.
DOREŞTE-ŢI – identifică şi trăieşte emoţiile asociate călătoriei TALE.
ACŢIONEAZĂ – nu lăsa nicio zi să treacă, fără să lucrezi, cât de puţin, la VISUL TĂU!

Îi am alături pe scumpa mea soţie, Iulia şi pe cei 2 copii minunaţi, Daria şi Andrei. Împreună cu ei, ador să călătoresc, să cunosc locuri şi oameni noi, despre care povestesc cu drag.

Îţi mulţumesc încă o dată că eşti aici şi îmi doresc să aflu mai multe despre tine şi despre business-ul tău. Te aştept să ne cunoaştem la Evenimentele pe care le organizez, în cadrul întâlnirilor de coaching şi consultanţă de business sau pur şi simplu scrie-mi.

Călătoria spre succes începe cu TINE!

Experienta

Experienta.

Mi-am început activitatea în domeniul financiar-bancar acum mai bine de 12 ani, în BRD, după absolvirea Facultăţii de Comerţ – specializarea Marketing şi a unui Master în Bănci şi Asigurări, la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Am contribuit, ca specialist şi manager la formarea şi dezvoltarea echipelor de specialişti din departamentele de operaţiuni şi analiză credit, în BRD şi ING Bank. Am coordonat şi implementat proiecte de eficientizare a proceselor interne pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor cu banca, în ING.

Ultimii ani i-am petrecut alături de clienţi, având grijă de relaţia a sute de companii cu banca (ING şi UniCredit). Împreună cu ei am dezvoltat relaţii de business bazate pe o comunicare deschisă şi transparentă, identificând cele mai bune soluţii pentru susţinerea creşterii afacerii: produse şi servicii de optimizare a costurilor cu operaţiunile bancare, produse de finanţare a activităţii curente şi a proiectelor de investiţii, consultanţă specializată pentru dezvoltarea business-ului.

Le mulţumesc tuturor colegilor şi clienţilor mei pentru contribuţia lor importantă la dezvoltarea mea personală şi profesională!

Pasiunile pentru business, cunoaştere şi dezvoltare, m-au adus aproape de alţi oameni valoroşi. I-am cunoscut ca partener de business în turism, consultanţă financiară şi training dar şi la cursurile de formare:
– Coaching (Şcoala de Coaching “Coach Mastery” din cadrul ICDE, acreditare ANC)
– Programare Neuro Lingvistică (acreditare Asociaţia Română de NLP şi Asociaţia Europeană de NLP)
– Training (Formator, acreditare ANC)
– Turism (Manager în activitatea de turism, acreditare ANC)

Acum conduc AP DEVELOP 4EX, punând pasiune într-un proiect dedicat antreprenorilor, de dezvoltare a excelenţei în business.

Experience

Servicii.

TRAINING

Vrei să afli cum poţi face economii de până la zeci de mii de euro pe an în relaţia cu băncile?

Deţii un business sau urmează să începi unul şi vrei să afli soluţii de creştere a afacerii, pe termen scurt şi mediu?

Vrei să echilibrezi balanţa în relaţia cu finanţatorii, ba şi mai mult, să o înclini în favoarea ta, înţelegând şi învăţand toate secretele negocierii contractelor de finanţare şi a costurilor operaţionale?

Îţi doreşti ca echipa ta din departamentul financiar- contabil să înţeleagă şi să coreleze strategia de business a companiei cu oportunităţile de finanţare din piaţă?

Împreună cu echipa, oferim training pentru finanţarea companiilor şi soluţii de reducere a costurilor cu băncile. Cel mai mare avantaj al unui astfel de training vine din mix-ul de valoare pe care îl primeşti. Practic, pe lângă paşii simpli de a obţine o finanţare de succes, primeşti sfaturi şi recomandări strict legate de compania ta, de industria în care activezi şi de strategia ta de finanţare. Vei fi parte dintr-o comunitate de antreprenori dornici să împărtăşească din experienţa business-urilor lor. Nu doar că vei ştii cum îţi poţi finanţa business-ul, ci vei avea instrumentele necesare pentru a înclina balanţa cu băncile în favoarea ta, prin reducerea şi controlul costurilor.

Urmăreşte Evenimentele sau contactează-mă şi dă-mi informaţii despre compania ta şi despre nevoile de dezvoltare a abilităţilor echipei. Ulterior, îţi vom face o ofertă personalizată în funcţie de durata training-ului, de numărul de participanţi şi de serviciile pre şi post-training.

Introduce un formular de contact: Nume, Email, Subiect, Mesaj, Trimite

Traininguri (cu landing page –uri)

Seminar gratuit “7 paşi simpli pentru o finanţare de succes”

Seminarul gratuit de finanţare se adresează antreprenorilor/viitorilor antreprenori care vor să-

03. MARKETING.

Phasellus pharetra est varius sagittis consectetur. Etiam libero lorem, scelerisque eget tristique mattis metus sit amet pulvinar vitae, finibus nec eros.

Skill

Servicii.

COACHING

Vrei să duci business-ul la alt nivel şi nu ştii ce anume te blochează sau cum să depăşeşti acel blocaj?
Ai viziunea, cunoşti strategia, ştii ce ai de făcut şi vrei să te asiguri că obiectivele sunt îndeplinite?
Vrei să gaseşti un echilibru între viaţa de antreprenor şi cea personală?
Îţi doreşti să îmbunătăţeşti relaţiile cu echipa ta şi cu cei apropiaţi?
Împreună, în şedinţele de coaching, vei găsi răspunsuri la toate aceste întrebări. Le vom transforma în obiective cu care să te conectezi. Experienţa lor va fi una autentică. Vei învăţa să lucrezi cu echipa, vei învăţa să delegi sarcini motivând echipa, îţi vei clarifica ce rol joci cel mai bine în afacerea ta. Vei trăi această călătorie, ca pe un drum de autocunoaştere.
Contactează-mă şi fă PRIMUL PAS spre TINE. Stabilim împreună prima sedinţ de coaching, precum şi durata procesului, frecvenţa şedinţelor în funcţie de obiectiv.
Introduce un formular de contact: Nume, Email, Subiect, Mesaj, Trimite

Clients

Servicii.

Consultanţă financiară de business

Vrei să îţi creşti afacerea şi eşti conştient că rezultatele pe care le poţi obţine depind de finanţarea rapidă şi inteligentă a oportunităţilor de business?

Costurile curente cu băncile au devenit o povară pentru afacerea ta? Vrei să preiei controlul lor, să le reduci şi să lucreze pentru creşterea business-ului tău?

Intenţionezi să începi o afacere şi vrei să afli şi să înţelegi mai bine cum îţi poţi finanţa startul şi creşterea ei rapidă?
Îţi doreşti să externalizezi procesul de finanţare al unui proiect?

Dacă vrei să te asiguri că beneficiezi de cele mai bune condiţii din piaţa financiar-bancară, să te asiguri că strategia de creştere a afacerii este susţinută de finanţatori, să afli ce strategii de finanţare se potrivesc cu strategia de creştere a afacerii tale, îţi pot oferi consultanţă personalizată. Eu şi echipa mea îţi vom face analiza financiară a business-ului. Îţi vom pune la dispoziţie raportul de analiză, împreună cu soluţiile personalizate identificate în baza celor mai recente informaţii din piaţă. Vom fi alături de tine la întâlnirile cu finanţatorii pentru a ne asigura că beneficiezi de cele mai bune condiţii de finanţare. Vom fi alături de tine pe tot parcursul finanţării. Vom evalua permanent ofertele din piaţă şi relaţia cu finanţatorul ales, astfel încât să beneficiezi pe parcursul colaborării de cea mai bună experienţă şi să economiseşti până la câteva zeci de mii de euro anual.

Contactează-mă, dă-mi informaţii despre situaţia din compania ta, şi, după ce analizez datele, îţi voi propune o intâlnire în care să discutăm şi să tragem împreună concluziile cele mai potrivite pentru tine.

Introduce un formular de contact: Nume, Email, Subiect, Mesaj, Trimite

GET IN TOUCH

Contact.

LET’S TALK.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas.
[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]