Cine sunt? Sunt Adi Ploscaru, un om căruia îi place să povestească, să călătoreasca şi să viseze mult, ghidându-mă după principiul:

VISEAZĂ, DOREŞTE-ŢI, ACŢIONEAZĂ!

VISEAZĂ – antrenează-ţi mintea să vizualizeze drumul până la VISUL TĂU. Mintea nu face diferenţa între realitate şi imaginaţie. Ea va deveni cel mai bun companion.

DOREŞTE-ŢI – identifică şi trăieşte emoţiile asociate călătoriei TALE.

ACŢIONEAZĂ – nu lăsa nicio zi să treacă, fără să lucrezi, cât de puţin, la VISUL TĂU!

Mi-am început activitatea în domeniul financiar-bancar acum mai bine de 13 ani, în BRD, după absolvirea Facultăţii de Comerţ – specializarea Marketing şi a unui Master în Bănci şi Asigurări, la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Am contribuit, ca specialist şi manager la formarea şi dezvoltarea echipelor de specialişti din departamentele de operaţiuni, analiză şi restructurare credit, în BRD şi ING Bank. Am coordonat şi implementat proiecte de eficientizare a proceselor interne pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor cu banca, în ING.

Ultimii ani i-am petrecut alături de clienţi, având grijă de relaţia a peste 400 de companii cu banca (ING şi UniCredit). Împreună cu ei am dezvoltat relaţii de business bazate pe o comunicare deschisă şi transparentă, identificând cele mai bune soluţii pentru susţinerea creşterii afacerii: produse şi servicii de optimizare a costurilor cu operaţiunile bancare, produse de finanţare a activităţii curente şi a proiectelor de investiţii, consultanţă specializată pentru dezvoltarea business-ului.

Le mulţumesc tuturor colegilor şi clienţilor mei pentru contribuţia lor importantă la dezvoltarea mea personală şi profesională!

Pasiunile pentru business, cunoaştere şi dezvoltare, m-au adus aproape de alţi oameni valoroşi. I-am cunoscut ca partener de business în turism, consultanţă financiară şi training dar şi la cursurile de formare:

> Coaching (Şcoala de Coaching “Coach Mastery” din cadrul ICDE, acreditare ANC)
> Programare Neuro Lingvistică (acreditare Asociaţia Română de NLP şi Asociaţia Europeană de NLP)
> Training (Formator, acreditare ANC)
> Turism (Manager în activitatea de turism, acreditare ANC)

Acum conduc AP DEVELOP 4EX, punând pasiune într-un proiect ce își propune să sprijine mediul antreprenorial din Romănia. Cum facem asta? Suntem alături de antreprenori și manageri de companii prin organizarea de seminarii, webinarii și traininguri de strategie pentru finanțarea și creșterea afacerilor, prin sesiuni de coaching și prin consultanţă specializată, personalizată fiecărui business.

Îi am alături pe scumpa mea soţie, Iulia şi pe cei 2 copii minunaţi, Daria şi Andrei. Împreună cu ei, ador să călătoresc, să cunosc locuri şi oameni noi, despre care povestesc cu drag.

Îţi mulţumesc încă o dată că eşti aici şi îmi doresc să aflu mai multe despre tine şi despre business-ul tău. Te aştept să ne cunoaştem la evenimentele pe care le organizez, în cadrul întâlnirilor de coaching şi consultanţă de business sau pur şi simplu scrie-mi.

Succesul este o călătorie care începe cu TINE!

Pe curând!
Adi