Știi cum se spune, dacă ceea ce cauți este pe cineva care să-ți schimbe viața, e suficient să te uiți în oglindă. E la fel de valabil și când vine vorba despre a schimba viața afacerii tale. Ține de tine să o faci și de mine să îți fiu alături.

Am o experiență de peste 15 ani în domeniul financiar-bancar. În toată această perioadă am lucrat cu peste 400 de companii mici și medii, cunosc îndeaproape atât finanțatorii, cât și provocările cu care te poți confrunta ca antreprenor și manager al unei afaceri în România.

Ceea ce îți ofer nu este doar informație, ci o înțelegere reală a modului în care funcționează financiar afacerea, cum poți obține și gestiona eficient resursele de care ai nevoie în procesul demarării și dezvoltării companiei tale, fie că ești antreprenor sau manager.

Sunt alături de tine pentru a transforma fiecare „nu știu”, „nu am cum”, „nu am timp să mă ocup de zona financiară” într-o oportunitate de a te conecta cu adevăratul potențial al afacerii tale. Gândește-te la mine ca la o extensie a ta. Te ajut să înțelegi. Să îți înțelegi mai bine afacerea și cum poți transforma finanțele ei din obstacol în aliat, ca să o conduci și să o dezvolți mai bine.

Dacă vrei, e la fel ca și cu corpul tău. Seamănă cu atâtea altele, dar în același timp e unic. Și abia atunci când îl cunoști și știi cum funcționează poți să îi dai ceea ce i se potrivește. De aceea, abordarea mea e personalizată: adaptată nevoilor tale. În funcție de punctul în care te afli în traseul de dezvoltare a afacerii poți opta pentru unul dintre serviciile pe care le-am creat atent pentru a aduce soluții situațiilor reale pe care le întâmpini ca antreprenor sau manager.

De la training de finanțarea afacerii și finanțe manageriale la servicii de management financiar și business coaching, fiecare îți oferă know-how valoros. Îți dezvăluie cum ar trebui să îți privești financiar afacerea și te provoacă să vezi finanțele companiei nu ca pe o barieră de ocolit, ci ca pe un instrument strategic de creștere.

Mă aflu aici pentru a te ajuta să iei decizii înțelepte în dezvoltarea companiei tale.

Sunt Adi Ploscaru. Alături de tine, de la finanțare la dezvoltare.